Új jelszó kérése

Kategóriák

Látogatószámláló

0
1
8
8
6
7
8

Partnereink

GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

GYAKORI KÉRDÉSEK:

 

„Nyugodtan rendelhetek a WingBest webáruházból? Nem fogják lenyúlni a pénzem?”

Mennyi idő alatt kapom meg a rendelésem?

Hogyan történik a rendelés leadása a webáruházban? Kötelező a rendeléshez regisztrálnom vagy személyes adatokat megadnom?

Hogyan fizethetek? Fizethetek a csomag átvételekor is?

Mi van, ha valamiért mégsem kérem a rendelésem?

Na és mi van akkor, ha megrendeltem a terméket, visszaigazolást is kaptam róla, de mégis le akarom mondani a rendelést, vagy mégsem akarom átvenni a csomagomat.

Mi a különbség a letölthető és a dobozos termékek között?

Pontosan hogyan történik a letölthető szoftvert vagy kiegészítő vásárolása?

Az itt megvásárolt termékekre van garancia? Minden termék új?

Hogyan tudom telepíteni a letöltős termékeket, és mi az a STEAM keretprogram?

 

„Nyugodtan rendelhetek a WingBest webáruházból? Nem fogják lenyúlni a pénzem?”

A Wingbest.Com webáruház 2007 óta működik, tehát már jó néhány éve a hazai és nemzetközi szimulátorrajongók rendelkezésére áll. A webáruház alapítói és működtetői maguk szimulátorrajongók, továbbá számos sikeres ismeretterjesztő filmet készítettek a repülésről és a szimulátorokról. A WingBest.Com webáruházat a Várunk Bt. működteti. Az eltelt évek során rengeteg elégedett vásárlót szolgáltunk ki. Büszkeségünkre szolgál, hogy ennyi idő alatt csak nagyon kevés reklamációt kellett kezelnünk, és sikerült minden panaszt gyorsan és a vásárlók teljes megelégedettségére rendeznünk. Teljesen nyugodtan rendelhetsz, sosem fogsz a WingBest webáruházban csalódni.

 

Mennyi idő alatt kapom meg a rendelésem?

A rendelések kézbesítését alapesetben 15 munkanapon belüli határidővel vállaljuk. Sok esetben a rendelés már néhány munkanap alatt megérkezhet hozzád vagy az általad megjelölt átvételi pontora. Ha egy bizonyos napig mindenképpen meg kell kapnod a rendelést (pl. ajándék esetén), akkor kérjük, előbb vedd fel velünk a kapcsolatot még a rendelés leadása előtt, hogy a szállítási határidőt egyeztethessük. Bizonyos esetekben és adott termékeknél a legnagyobb igyekezetünk ellenére is előfordulhat, hogy 15 munkanapnál több ideig tart a beszállítás. Ilyenkor tájékoztatunk téged és egyeztetünk veled a várható szállítási időről. Természetesen a letölthető termékek esetében nincs várakozási idő (lásd lejjebb!).

 

Hogyan történik a rendelés leadása a webáruházban? Kötelező a rendeléshez regisztrálnom vagy személyes adatokat megadnom?

A WingBest.Com webáruházban úgy tudsz vásárolni, hogy a virtuális kosaradba helyezed a terméket a termékek melletti kosárikonra kattintva. Ezután vagy folytatod a böngészést vagy leadod a rendelésed. Ekkor látni fogod a teljes rendelési összeget, és kiválaszthatod a szállítási és fizetési módot. Áruházunkban nem kötelező a vásárlói regisztráció, azonban mindenképpen meg kell adnod pár adatot (név, emailcím, szállítási és/vagy lakcím telefonszám), hogy a rendelést ki tudjuk hozzád szállítani. Adatkezelési irányelveinknek megfelelően minden személyes adatot bizalmasan kezelünk, és ezeket az adatokat kizárólag a rendelés teljesítéséhez használjuk fel.

FONTOS, hogy ha letölthető (download) terméket vásárolsz, mindenképpen regisztrálj a vásárlás előtt (vagy után), mert csak regisztrált vásárlóként tudod letölteni a megvásárolt terméket.

 

Hogyan fizethetek? Fizethetek a csomag átvételekor is?

A WingBest.Com webáruházban többféle biztonságos fizetési mód közül választhatsz. Fizethetsz utánvéttel (ez azt jelenti, hogy a csomagod átvételekor fizeted ki a rendelés ellenértékét), valamint használhatod a bankkártyádat vagy a Paypal-fiókodat is azonnali, interneten történő fizetéshez, de természetesen banki átutalással is fizethetsz. A letölthető termékeknél értelemszerűen nincs utánvétes fizetés, hiszen a letöltés interneten történik, tehát az átvételkori fizetés nem oldható meg. A bankkártyás (online) fizetést a Borgun nemzetközi partnerünk biztosítja a legmodernebb és legbiztonságosabb eljárásokkal. A bankkártya adatait a Borgun belső, titkosított rendszere kezeli, mi csak a fizetés megtörténtéről vagy sikertelenségéről értesülünk.

 

Mi van, ha valamiért mégsem kérem a rendelésem?

A webáruházban leadott rendelés fizetési kötelezettséggel jár. Ha mégsem kéred a rendelt terméket, akkor természetesen megpróbálunk a lehető legrugalmasabban együttműködni veled, és azt kérjük, hogy minél hamarabb jelezd a változást ezt elérhetőségeinken. Ha a rendelésed még nem indítottuk el, akkor a rendelés rendszerint törölhető, azonban ha a (be)szállítás már megkezdődött, akkor nem tudjuk törölni a rendelésed. Átvétel után - élve a törvény által biztosított úgynevezett elállási jogoddal – a rendelés átvételét követő 14 naptári napon belül indoklás nélkül visszaküldheted a rendelt termék(ek)et a címünkre, és mi visszafizetjük neked a teljes rendelési összeget. Az elállási jogról minden részletet megtalálsz az információknál (ÁSZF), de a lényeg az, hogy indoklás nélkül 14 napon belül visszaküldheted a rendelt termékeket, és visszakapod a pénzed, tehát nyugodtan és bizalommal rendelhetsz. Ha élsz az elállási jogoddal, és visszaküldöd a nem kellő termék(ek)et, a visszaküldés díját neked kell kifizetned.

FONTOS: Szoftvereket és filmeket (DVD, CD) csak akkor küldhetsz vissza, ha nem bontottad fel őket. Felbontás után a törvény szerint már nem küldhetők vissza az ilyen típusú termékek.

 

Na és mi van akkor, ha megrendeltem a terméket, visszaigazolást is kaptam róla, de mégis le akarom mondani a rendelést, vagy mégsem akarom átvenni a csomagomat.

Ha a webáruházban rendelést adtál le, az fizetési kötelezettséggel jár. Ettől függetlenül megpróbálunk mindig együttműködni veled, tehát ha bármilyen okból meggondolod magad, és le szeretnéd mondani a rendelést, akkor lehetőség szerint megpróbáljuk időben mi is törölni a rendelésed. Ha azonban már elindítottuk feléd az árut (tehát a termék szállítása már folyamatban van), akkor az át nem vett csomag hozzánk történő visszaszállításának költségét muszáj rád terhelnünk (ez 1500 Ft rendelésenként). Ez a költség csak az általunk visszaszállítandó, tehát át nem vett rendelésekre érvényes. Ha átvetted a csomagot, és élsz az elállási jogoddal, azaz visszaküldöd a rendelésed, akkor semmilyen egyéb költség nem hárul rád (csak a visszaküldés költségét kell neked fizetned). Amennyiben az elállási joggal élhetsz, a rendelésed teljes összegét visszafizetjük neked a törvénynek megfelelően. A lényeg: ha már leadtad a rendelésed, és mi megkezdtük a kiszállítást, de te mégsem veszed át a rendelést, akkor csak plusz költséggel tudjuk visszaszállítatni és törölni a rendelést. Kérünk tehát, hogy ennek tudatában adj le rendelést a webáruházunkban.

 

Mi a különbség a letölthető és a dobozos termékek között?

A dobozos termékek DVD-n vagy CD-n megvásárolható szoftverek. Ezek a termékek kiszállíthatók, postázhatók, és utánvéttel is kifizethetők. A letölthető (download) termékek pontosan ugyanazok, mint a dobozos társaik, csakhogy nem CD-n vagy DVD-n vehetők át, hanem közvetlenül és azonnal letölthetők a webáruházból. Még mindig él az a tévhit, hogy a letölthető termékek nem olyan „tartósak”, mint a dobozos változatok. Ennek épp az ellenkezője az igaz: a DVD vagy CD idővel tönkremehet, illetve megsérülhet (megkarcolódhat, eltörhet). Ráadásul nagyon könnyű elveszíteni egy CD-t vagy DVD-t, és akkor rendszerint oda a programod, hiszen a telepítőkód a tokban volt, és a megvásárolt szoftvert nem fogod tudni újra feltelepíteni. Ezzel szemben ha letölthető változatot vásárolsz, a telepítőprogramot bármikor újra letöltheted, a telepítőkódot pedig bármikor újra visszakeresheted a rendelésed részleteinél. Ráadásul egy letölthető szoftvernél a telepítéséhez még CD/DVD-olvasó sem szükséges a számítógépbe. További hatalmas előnye a letölthető termékeknek, hogy nem kell várakoznod a rendelésedre, nem kell a futárt vagy a postást várni, nincs szállítási költség, és nem fordulhat elő, hogy esetleg hibás vagy sérült telepítőlemezt kapsz. Javasoljuk a letölthető programok választását, mert kényelmesen, gyorsan, biztonságosan és tartósan juthatsz hozzá a kívánt programokhoz és kiegészítőkhöz.

 

Pontosan hogyan történik a letölthető szoftvert vagy kiegészítő vásárolása?

Nagyon egyszerűen és gyorsan. A legelső lépés, hogy ha még nem tetted meg, regisztráld magad vásárlóként a webáruházban. A regisztráció mindössze egyetlen percet vesz igénybe, és azért van rá szükség, hogy a letölthető termékeidhez csak te férhess hozzá. Ha rendelkezel vásárlói regisztrációval, akkor lépj be vásárlóként a webáruházba, majd válaszd ki és tedd a kosaradba a letölthető terméket. A letölthető termékeket onnan ismered fel, hogy a nevükben „(LETÖLTÉS)” szerepel. Ha a kiválasztott termék a kosaradban figyel, akkor nincs más dolgod, mint véglegesíteni a rendelést. Szállítási módként értelemszerűen csak a letöltés érhető el, fizetési módnál viszont több közül választhatsz: fizethetsz bankkártyával vagy Paypallel azonnal, illetve banki átutalást is kérhetsz.

Sikeres bankkártyás vagy Paypal-fizetés esetén a rendelés azonnal aktívvá válik. Ilyenkor a rendelésed részleteit megtekintve (RENDELÉSEIM-menü a jobb felső sarokban) látni fogsz egy letöltési linket, amellyel azonnal letöltheted a telepítőprogramot. (Egyre több letölthető termékünk letöltése már automatikusan a STEAM keretprogramon keresztül történik; ilyenkor tőlünk csak a megvásárolt telepítőkódot kapod meg, amivel a STEAM keretprogramban letöltheted a szoftvert.) Munkatársaink értesítést kapnak a sikeres vásárlásodról, és rendszerint még aznap, de legfeljebb két munkanapon belül egy újabb státuszüzenetben elküldik neked a szoftver telepítéséhez szükséges telepítőkódot. Ezt a kódot bármikor te is ellenőrizheted a rendelésed részleteinél.

Ha átutalást választasz fizetési módnak, akkor a rendelésed visszaigazolásában elküldünk neked minden, az átutaláshoz szükséges információt. Az átutalás a WingBest.Com webáruházat működtető cég (Várunk Bt. ) számlájára történik. Az átutalás megérkezésekor újabb státuszüzenetet kapsz a sikeres fizetésről, és a rendelésed részleteit megtekintve máris letöltheted a telepítőprogramot, a telepítőkulcsot pedig megküldjük neked emailben. Ez akár néhány órán belül is megtörténik, ha még a nap első felében és munkanapon indítod az átutalást.

 

Az itt megvásárolt termékekre van garancia? Minden termék új?

A WingBest.Com webáruházban a törvényi előírásoknak megfelelő garanciát kínálunk és nyújtunk minden általunk forgalmazott termékre. Amennyiben ezt külön nem jelezzük, a garancia a vásárlástól számított egy évig tart. A garanciaigényt a vásárlást igazoló számla másolatával vagy a hardvertermékek mellé adott garanciajeggyel lehet érvényesíteni. A meghibásodott terméket a hivatalos márkaszerviz címére vagy hozzánk kérjük eljuttatni.

A webáruházunkban kizárólag új és eredeti termékeket árulunk.

 

Hogyan tudom telepíteni a letöltős termékeket?

Az azonnal letölthető (download) programok esetében a sikeres vásárlás után mindig megküldünk emailben egy termékkódot, ami a program vagy kiegészítő telepítéséhez szükséges. Ez a kód egyedi, minden vásárló egy külön kódot kap. A kódot bármikor újra megnézheted az webáruházba bejelentkezve a rendelésed részleteinél.

A letölthető programok sikeres vásárlása után a webáruházból letöltheted a telepítőprogramot (szintén a "RENDELÉSEIM" menüpontban, a rendelésed részleteinél fogod látni a letöltési linket). Egyre több olyan program vagy kiegészítő van, ahol a letöltés és a telepítés már teljes egészében a STEAM nevű keretprogrammal történik. Ilyenkor legfeljebb csak a telepítés menetét tartalmazó leírást tudod letölteni, és a letöltést, illetve a telepítést rögtön a STEAM programban tudod elvégezni. Ennek részleteit lejjeb olvashatod.Mi az a STEAM keretprogram? Hogyan tudom a STEAM-ről letölteni és telepíteni a megvásárolt szoftvereket?

 

  • Az első lépés, hogy a számítógépeden elérhető legyen a STEAM keretprogram. Ez egy olyan segédprogram, ami mindig automatikusan letölti és telepíti a programjaid legújabb változatait, így nem kell azzal bíbelődnöd, hogy frissítéseket és javításokat töltögess le a játékprogramjaidhoz. Ha van már STEAM fiókod és telepítve van a STEAM program a gépeden, akkor máris léphetsz tovább. Ha nincs még fenn a gépeden a Steam, akkor töltsd le a http://store.steampowered.com/ oldalról, és hozz létre egy Steam fiókot (azaz regisztrálj).
  • Sikeres vásárlás után rendszerint azonnal, de legfeljebb egy munkanapon belül megküldjük neked a megvásárolt szoftver telepítőkódját, amelyre a következő lépésben lesz szükséged.
  • A Steam programban, felül, a JÁTÉKOK menüben válaszd a "Termék aktiválása Steamen" menüpont, majd add meg itt a megvásárolt és általunk megküldött termékkódot (a kódot a webáruházba bejelentkezve bármikor újra megnézheted a rendelésed részleteinél). 
  • Ezt követően a Steam keretprogram automatikusan telepíti a gépre a program legújabb változatát, és a frissítések telepítéséről is gondoskodik a jövőben, így mindig a legújabb változatú programot használhatod.
Webáruház készítés