Új jelszó kérése

TermékoldalSAITEK Pro szarvkormány és gázkar

SAITEK Pro szarvkormány és gázkar
 • SAITEK Pro szarvkormány és gázkar
 • SAITEK Pro szarvkormány és gázkar
 • SAITEK Pro szarvkormány és gázkar
51 606 Ft51606

A kifejezetten a repülőgép-szimulátorokhoz (pl. Microsoft Flight Simulator, XPlane) tervezett Saitek Pro szarvkormány teljes mértékben megfelel a virtuális repülés szerelmeseinek. Precíziós és tartós eszköz, amellyel nemcsak élmény a szimulátoros repülés, hanem sokkal realisztikusabb is. Minden komolyabb virtuális pilótának kötelező alapkiegészítő!

 

A kormányszarvhoz alaptartozék a háromkaros, külön felszerelhető gázkarpult is!

 

A Saitek Pro Flight Yoke System tökéletesen szimulálja a repülőgép-vezetés élményét, és egyedülálló, valósághű, felejthetetlen repülés élményt nyújt.

 

Íme két vásárlói vélemény erről a termékről:

"Profi kivitelezés, praktikus és ergonomikus kialakítás [...] A termék maga csodálatos. Nagyon sok gomb van rajta, melyeket ízlés szerint lehet állítgatni. Szarvkormánnyal repülni sokkal élvezetesebb, mint minden egyébbel. Sokkal jobban át lehet élni a repülés élményét. Mindenkinek ajánlom ezt a terméket." (Csepeti Erik)

"A kormány kiváló irányítást tesz lehetővé egy Boeing, vagy akár Airbus típusú gépnél. Azok számára akik ragaszkodnak a valósághoz inkább a Boeing típusú gépekhez, Airbus a300-hoz, kisebb propelleres rövidtávú utasszállítókhoz, valamit magángépekhez ajánlom.) A gázkar pedig a repülőszimulátor jobb irányíthatóságához elkerülhetetlen kellék. Mindkét termékkel 100%-ig meg vagyok elégedve, kifogástalanul működnek és nagyon sok hasznát veszem virtuális repülőútjaim során." (Papp Márk)

A szarvkormány USB-hubként működik, és egy komplett rendszer része. A kormányra további elemek, panelkiegészítők (pl. rádiópanel, robotpilóta-panel stb.) rögzíthető. Ezeket a termékek itt találhatók. Természetesen oldalkormány ("lábpedál") is kapcsolatható a rendszerhez, így a komoly virtuális pilóták egy teljes kormányrendszert és pilótafülkét alakíthatnak ki otthon.

A még teljesebb élményhez vásároljon Pro Flight lábkormányt is.

 • * Precíz szárnyvezérlés és billentés

  * 14 vezérlőgomb (ebből hat a gázkaron!)
  * 3 választható mód
  * Ellenálló rozsdamentes acél kormány
  * 2 pozícióba állítható, rendkívül stabil „csipesz” rögzítők
  * Beépített stopper
  * Beépített 3 portos USB hub (elektromos hálózati adapter külön kapható)
  * 1 Pro Flight Throttle Quandrant (gázkar) mellékelve
  * SST szoftverrel szállítva

  A Saitek Pro Flight egyéb termékei felszerelhetők a konzolra (lásd lejjebb).
 • Cikkszám
  PZ44
  Tömeg
  5 kg/db
Webáruház készítés